Navigatie
Algemene Voorwaarden

Algemeen 

De Algemene Voorwaarden van Retrojurkjesenzo. heeft het recht om de voorwaarden te wijzigen. De op de website vermelde voorwaarden zijn altijd van toepassing.


Bestellen
U kunt alleen artikelen bestellen via de website, mits anders met u overeengekomen. Door bij Retrojurkjesenzo een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van Retrojurkjesenzo. Na bestelling wordt er zo spoedig mogelijk een orderbevestiging naar uw e-mail adres verzonden. Het bestelde artikel wordt dan voor u gereserveerd. De orderbevestiging bevat de artikelprijs en de verzendkosten. Retrojurkjesenzo behoudt zich het recht om van bestelde artikelen foto`s te maken t.b.v. plaatsing op de website.

Levering

De bestelde artikelen worden binnen 4 dagen naar U gestuurd.

Betaling 

Betalen is mogelijk via overschrijving; het bankrekeningnummer staat op de orderbevestiging. Maar ook contant betalen bij ophalen.. De bestelling is pas definitief als het verschuldigde bedrag is ontvangen. Wanneer binnen 8 dagen uw betaling niet is ontvangen vervalt de reservering automatisch.

Annulering

Als u een bestelling wilt annuleren dient u dit binnen 24 uur door te geven via wilmazegers@chello.nl.

Verzending 

De bestelde artikelen worden na ontvangst van de betaling zo snel mogelijk doch altijd binnen 4 werkdagen via TNT-Post verzonden, tenzij op de website voor het betreffende artikel anders staat vermeld. Alle bestellingen worden verzonden via pakketpost. Mocht bovengenoemde levertijd onverhoopt niet worden gehaald dan wordt u hiervan via de e-mail op de hoogte gesteld. Retrojurkjesenzo is niet verantwoordelijk voor eventuele schade ontstaan tijdens de verzending. Hiervoor gelden de Algemene Bepalingen van TNT-Post.
Retrojurkjesenzo kan het pakket ook verzekerd versturen. Stuur dan even een mailtje naar Retrojurkjesenzo
onder vermelding van het ordernr. Deze extra kosten worden aan u doorberekend.


Retourneren 

Nadat u uw bestelling heeft ontvangen kunt u het bestelde binnen 7 werkdagen aan ons retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer worden ontbonden. U dient uw retournering binnen 48 uur per e-mail aan Retrojurkjesenzo door te geven (wilmazegers@chello.n l) . De geretourneerde artikelen worden alleen teruggenomen als aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:
• De artikelen dienen gekocht te zijn bij 
•Retrojurkjesenzo. De artikelen dienen in originele staat te zijn
• De artikelen dienen in de originele verpakking, dan wel in gelijksoortige verpakking, te worden geretourneerd
• De verpakking (enveloppe of pakket) dient voldoende gefrankeerd te zijn
• Vermeld duidelijk uw naam en adres op de retourverpakking. Alle kosten voor terugzending komen voor rekening van de koper. Het terug te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) zal binnen 14 dagen op de rekening van de koper worden teruggestort.
Voor producten die Retrojurkjesenzo in opdracht maakt, is bovenstaande niet van toepassing: u kan het product in dat geval niet retourneren.


Kwaliteit 

De artikelen zijn handgemaakt. Hieraan is de meeste zorg en aandacht besteed. Retrojurkjesenzo is niet verantwoordelijk voor eventuele kleurafwijkingen tussen de weergave op de website en de werkelijke kleuren. Een minimale afwijking van het voorbeeld zoals het op de website getoond wordt is door Retrojurkjesenzo niet uit te sluiten. Tevens kan door een grote diversiteit in print van sommige stoffen, een ander deel van het printje van de katoen zichtbaar zijn, dan op het productvoorbeeld op de website Retrojurkjesenzo. Retourzendingen op lichte kleurafwijkingen en print kan Retrojurkjesenzo dan ook niet accepteren.

Wasvoorschriften
Retrojurkjesenzo
adviseert om alle producten niet op hogere temperaturen dan 40 graden te wassen. Dit om zo lang mogelijk van alle mooie kleuren te kunnen genieten. Om zo lang mogelijk van alle stoffen en kleuren te kunnen genieten is het het beste om de spullen niet in de droger te doen.

Klachten

Mocht er onverhoopt een klacht zijn over een van de producten van stuur dan een mail. Retrojurkjesenzo In overleg wordt er vast een oplossing gevonden. Retrojurkjesenzo kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan door verkeerd gebruik van het artikel.


Privacy
Retrojurkjesenzo gaat zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van haar klanten. Alle gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van de bestellingen. Retrojurkjesenzo zal in geen geval deze gegevens aan derden ter beschikking stellen met uitzondering van TNT-Post ten behoeve van de aflevering van de bestelling.


Vragen

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u een mailtje sturen naar wilmazegers@chello.nl.


(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2012 - 2017 Retro jurkjes & Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel